С пяната не се заигравай, има голяма вероятност да омажеш говорителите и.... поиграй си малко - направи един шаблон и пробвай с някакви планки
Известие
Collapse
No announcement yet.
Bose и 166?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stevasarev Покажи съобщениеЧе аз ще я излея на ламарината пияната равномерно ще я оставя да изсъхне после ще я моделирам с макетно ножче и чак тогава ще слагам говорителите по тоя начин с магнита на горе като на колегата и самите рапидки ще минават през пияната и после ще стягат в ламаринатаAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Cъгласен съм колега,през моите раце също са минали доста силикони пяни и други тем подобни.Има доста варианта то това всъщност трябва да стане за основа,на която да легнат говорителите (металната им част ) без да опира на самата мембрана всичко останало ще баде пробито с бургия през 4-ите дупки на говорителите ще се изберат различни по дължина рапидки и те трябва да стегнат в самата ламарина от долу
Comment
-
Първоначално публикувано от stevasarev Покажи съобщениеCъгласен съм колега,през моите раце също са минали доста силикони пяни и други тем подобни.Има доста варианта то това всъщност трябва да стане за основа,на която да легнат говорителите (металната им част ) без да опира на самата мембрана всичко останало ще баде пробито с бургия през 4-ите дупки на говорителите ще се изберат различни по дължина рапидки и те трябва да стегнат в самата ламарина от долуAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
И като пробиеш с бургия, ако резнеш някакви тръбички (пр медни или алуминиеви) и ги боднеш през пяната да служат като дистанционни втулки ще стане доста здравоAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеи по менюто DSP което ти е отключено на аудио настройките (ако имаш), и е изключено - ако нямаш
.....
Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от val_mcrae Покажи съобщениеЗа тези аудио настройки ли говориш?
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Така най-накрая намерих време да си поиграя с вапросните 2 говорителя под кората които нямаха стоики.Всичко вече е готово свирят 10 бр говорители разпределени на 6 канала с ДСП усилвател.За съжаление само ченджара няма да го бъде май май.Ще трябва да се ориентирам към лоудлинк симулатора за алфа 166.
Ето и малко снимки,за които ме помоли колегата,и които обещах да кача
Comment
-
Колеги , да не пускам нова тема , искам да попитам нещо свързано с музиката ми .
При мен са 10 колоните , усилвателя го имам в багажника и ДПС настройките също . Баса думка много а е намален до край от настройките , усилва се до един момент и повече не може ( дане би да има нещо като настройка ) . Не мога да усиля музиката ( защо така ;( ) . На шофьорската врата ми се струва че не свири нищо ( ще отворя да разгледам ) или от настройките ще дам отпред и в ляво и ще видим . Посъветвайте ме от какво може да идва това с усилването ??
Така , днес свалих решетките на вратите и О ЧУДО няма колониНЯКОЙ МРЪСЕН СКАПАН ПЕ.....Т е свалил колоните . А аз се чудех що не се усилва
.
Сега ми предстои да взема колони от морга ( но искам да са си БОСЕ ) Та ще гледам за усилватели и други , че в моргата не им пречи да ми дадът и от другите. Не мисля , че разликата ще е толкова фрапираща и ако не са Босе но пусти мерак .....
.
Пооправих и други работи по интериора ( като се поразръчках стигнах до извода , че колата не е правена с мерак - забележчици дето е имала ) . Подлакътника беше тръгнал да се разлепва и реших да го оправя . Свалих капака и какво да видя кожата залепена със каноконлит , капчица и т.н. Зор голям докато го отлепих внимателно . После малко лепилце от сорта на хелметекс и подпъхване на кожата там където И е мястото . И всичко е наред . И други дребни джунджориики .
Айде да не ви занимавам с повече глупости“
Last edited by roverbulgaria; d.m.y г., 20:17.
Comment
-
Първоначално публикувано от roverbulgaria Покажи съобщениеКолеги , да не пускам нова тема , искам да попитам нещо свързано с музиката ми .
При мен са 10 колоните , усилвателя го имам в багажника и ДПС настройките също . Баса думка много а е намален до край от настройките , усилва се до един момент и повече не може ( дане би да има нещо като настройка ) . Не мога да усиля музиката ( защо така ;( ) . На шофьорската врата ми се струва че не свири нищо ( ще отворя да разгледам ) или от настройките ще дам отпред и в ляво и ще видим . Посъветвайте ме от какво може да идва това с усилването ??
Така , днес свалих решетките на вратите и О ЧУДО няма колониНЯКОЙ МРЪСЕН СКАПАН ПЕ.....Т е свалил колоните . А аз се чудех що не се усилва
.
Сега ми предстои да взема колони от морга ( но искам да са си БОСЕ ) Та ще гледам за усилватели и други , че в моргата не им пречи да ми дадът и от другите. Не мисля , че разликата ще е толкова фрапираща и ако не са Босе но пусти мерак .....
.
Пооправих и други работи по интериора ( като се поразръчках стигнах до извода , че колата не е правена с мерак - забележчици дето е имала ) . Подлакътника беше тръгнал да се разлепва и реших да го оправя . Свалих капака и какво да видя кожата залепена със каноконлит , капчица и т.н. Зор голям докато го отлепих внимателно . После малко лепилце от сорта на хелметекс и подпъхване на кожата там където И е мястото . И всичко е наред . И други дребни джунджориики .
Айде да не ви занимавам с повече глупости“
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
Comment